El Corte Inglés Ademuz va acollir la presentació de les seues finals de carrer

12/07/2018

El Corte Inglés Ademuz va acollir la presentació de les seues finals de carrer

Juntament amb la presència de totes les formacions finalistes, així com els representants de l’entitat patrocinadora del torneig, es va presentar ahir per la vesprada en El Corte Inglés del Centre Comercial Ademús, les finals de les categories al carrer que aquest cap de setmana tindran a ple rendiment el carrer de galotxa “El Surdo” de Beniparrell.

Van estar presents en l’acte el responsable regional de Comunicació i Relacions Externes, Pau Pérez Rico, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán. Sanjuán, com a màxim responsable federatiu va voler reiterar l’agraïment a El Corte Inglés per portar tants anys recolzant a la FPV, i a tots els jugadors dels clubs finalistes per haver treballat durament al llarg de la temporada per classificar als seus equips.

Pau Pérez va dir que estava segur que Beniparrell organitzarà magníficament aquestes finals, amb l’experiència amb la qual ja compta des dels inicis de la competició, i va felicitar als participants finalistes d’aquest any: “tots vosaltres sou l’esperit d’aquest campionat, el fet d’haver arribat a aquestes finals, en les quals hi ha tantes poblacions representades ho demostra. Durant la competició seguim amb molt interès tots els detalls, i esperem amb molt interès aquest cap de setmana, on destaca la finalísima de primera, entre Quart i Faura, dos pobles veïns, la qual cosa li dóna component d’emoció afegit”.

Programa de les finals
Dissabte 14 de juliol
16:45 h. - 1ª Juvenil:
Ajuntament Beniparrell / Caixa Popular Meliana
18:00 h. - 1ª Senior:
Kiwa Quart A / CPV Faura A

Diumenge 15 de juliol
09:30 h. - Categoria Femenina:
Cent Duros Borbotó A / Caixa Popular Godelleta
10:30 h. - 4ª Categoria A:
CPV Meliana D / CPV Meliana E
12:00 h. - 4ª Categoria B:
Lanzadera Montserrat B / CPV Faura C
17:00 h. - 3ª Categoria:
Bar Silvestret Borbotó B / Caixa Popular Godelleta B
18:30 h. - 2ª Categoria:
CPV Borbotó A / Ajuntament Beniparrell B