La Fundació Trinidad Alfonso visita a les joves promeses de la Pilota Valenciana

12/07/2018

La Fundació Trinidad Alfonso visita a les joves promeses de la Pilota Valenciana

Els alumnes del Tecnificació i del CESPIVA de la Federació de Pilota Valenciana realitzaran un entrenament multidisciplinar d’escala i corda, raspall i one-wall al poliesportiu municipal de Massalfassar el divendres 13 de juliol, a partir de les 18.00 hores de la vesprada.

Serà una ocasió única per vore als xics i les xiques del programa reunits de forma extraordinària per preparar les últimes competicions de la temporada. L’instal.lació de Massalfassar reuneix les condicions idònies per realitzar concentracions d’aquest tipus.

Durant tot l’any han estat entrenant als seus centres de tecnificació, i han combinat els estudis amb les concentracions i les competicions. Aquesta mateixa setmana finalitzen els individuals masculíns sub 16, sub 18 i sub 23. En la vessant femenina les jugadores estan a punt de disputar la finals Individual d’elit de raspall, i alguens d’elles participen al Campionat Autonòmic de One-Wall. Tant uns com altres comptem amb la col.laboració de la Fundació Trinidad Alfonso (FTA).

L’entrenament de les jugadores i jugadors en Massalfassar tindrà la visita del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i de la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, que prendran bona nota del progressos que han realitzat durant el curs. La FTA col.labora des de principis d’any amb aquest projecte, a través de beques esportives als jugadors i jugadores més destacats d’escala i corda i raspall.