Jesús Saiz d’Alfara de la Baronia campió del XIII Individual d’Escala i Corda Sub-18

12/07/2018

Jesús Saiz d’Alfara de la Baronia campió del XIII Individual d’Escala i Corda Sub-18

El trinquet de la Pobla de Vallbona ha coronat aquesta vesprada a Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia com a nou campió de l’Individual d’Escala i Corda Sub-18, en mig d’una vesprada amb gran ambient de pilota valenciana, en la qual s’han tancat les finals dels Individuals de Tecnificació d’Escala i Corda, desprès de la disputa del Sub-16 i Sub-23, dilluns i dimecres a Petrer i al mateix recinte de la Pobla de Vallbona, respectivament.

Jesús Saiz ha conquerit la tretzena edició de l’Individua Sub-18 al superar en una final emocionant a Vicent Peydro del CPV Vinalesa pel resultat de 60 per 45. Ha sigut una partida plena d’alternatives en la qual els dos primers jocs s’han sumat des del dau, 25 per 25. Seguidament Jesús ha sigut capaç de trencar el dau del seu adversari, col.locant-se dos jocs per davant, 35 per 25. Però, en aquest moment ha sorgit la millor versió de Vicent que ha remuntat el duel, aconseguint tres jocs consecutius i desarmant al jugador d’Alfara de la Baronia, 40 per 35.

Els següents jocs han sigut decisius, ja que amb Val a Val, Jesús ja sigut capaç de tancar el joc i aconseguir la igualada a 40. A continuació, jugant pilotades de mèrit i amb molt de sofriment ha aconseguit sumar dos jocs més, i situar el 50 per 40, però novament ha reaccionat Vicent qui ha col.locat el 50 per 45, i ha disposat d’un Val a Val per aconseguir la igualada a 50 des del rest, però ha errat una pilota que finalment ha sigut decisiva, i s’ha passat de l’empat en l’electrònic al 55 per 45. Seguidament Jesús des del rest ha tancat la partida, col.locant el 60 per 45 final, i succeint d’aquesta forma en el palmarès del sub-18 a Julio Palau d’Alginet.

Amb anterioritat Mario Casades del CPV Riba-Roja ha certificat la tercera posició en l’Individual Sub-16 al superar pel resultat de 60 per 55 a Jesús Talavera del CPV Llíria.

El pòdium del XIII Individual Sub-18 d’Escala i Corda 2018 és el següent:
1º - Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia
2º - Vicent Peydro del CPV Vinalesa
3º - Mario Casades del CPV Riba-roja

Han lliurat els trofeus la regidora d’esports de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras, qui han estat acompanyats per Alba Cataluña, alcaldessa de l’Ajuntament de Vinalesa.