Segona medalla d'argent per a la selecció masculina en Joc Internacional

02/08/2018

Segona medalla d'argent per a la selecció masculina en Joc Internacional

La selecció de pilota valenciana masculina ha aconseguit la medalla d’argent en la modalitat de Joc Internacional. Ha sigut després de l’ultima de les partides femenines i els ha enfrontat als Païssos Baixos per segona vegada en la jornada de hui.

L’estadi De Trije, a Franeker, ha sigut l’escenari de l’alegria per les tres partides prèvies disputades que els valencians han aconseguit superar amb solidesa i mostrant-se un bloc compacte, i d’altra banda de la decepció, per la derrota quasi per la mínina, contra els holandesos, per 6 a 4. La final disputada baix una calor asfixiant ha comptat amb un avantatge valencià durant els tres primers jocs, avantatge que no han aconseguit mantindre per xicotets detalls que han influit negativament. 

Els holandesos ha remuntat i han empatat a tres, per després fer-ho novament a 4. Però ahí s’ha quedat el marcador perquè jugar amb el vent en contra i l’efectivitat del locals, coneixedors de la canxa, ha fet que l’últim joc trascorreguera de forma ràpida i precisa. Primera victòria per als amfitrions i segon posició al medaller per als valencians. Feia temps que els Païssos Baixos no aconseguia una final, que a ben segur, els reforçarà la moral per a encarar les dos jornades vinents.

RESULTAT SELECCIÓ VALENCIANA:
S. Valenciana - Païssos Baixos 6-3
S. Valenciana- França 6-0
SEMIFINAL: S. Valenciana - Bèlgica 6-5
FINAL: S. Valenciana - Païssos Baixos 4-6