Or per a la selecció de Pilota Valenciana femenina

04/08/2018

Or per a la selecció de Pilota Valenciana femenina

La selecció de pilota valenciana s’ha proclamat campiona d’Europa del Xé Campionat disputat fins al dia de hui al Païssos Baixos. La parella formada per Ana Belén Giner i Mónica, amb Victòria com a reserva, s’ha enfrontat a Harmke i Marrit. Ha sigut una final en la que a les xiques de Pigat II i Jaume Martí els ha eixit tot. El primer set l’ha guanyat 21 per 12 i el segon 21 per 17.

Completen d’aquesta manera un campionat magnífic, on han demostrat totes les seues evolucions des del Mundial de Colòmbia celebrat en novemcres del mes passat. Entre les han aconseguit véncer cadascuna de les partides fins arribar a la final.

La classificació ha deixat en primera posició a la Comunitat Valenciana, seguida dels Païssos Baixos i Euskadi.

COMPETICIÓ INDIVIDUAL
Pel que respecta a la competició individual de one-wall femení Mar s’ha proclamat campionat d’Europa, després de guanyar la final a l’holandesa Marrit Zeinstra per 2 a 0. el primer set el competava 15 per 12, i el segon ha finalitzat 8 a 4, ja que Marrit ha hagut de deixar la partida per una lesió a un dit de la mà. La jugadora que entrena Geert Vanderveden ha preferit reservar-se per a la final de parelles.

Una hora abans, Ana Belén Giner completava la seua participa en l’individual de fèmines amb la semifinal que ha jugar contra la materia jugadora, Marrit Zeinstra.  Ha caigut amb lluitant fins el final de l’encontre per 2 a 1 ( 15-9, al prmer sert, 14-15 al segon i el del desempat l’ha perdut 7 per 5).

No obstant, la classificació general de les jugadores deixa dos valencianes amb medalla:

1- Mar Giménez
2- Marrit Zeinstra
3- Ana Belén Giner
4- Alessandra Puleo