La Federació de Pilota Valenciana i Massalfassar han signat un conveni de col.laboració

13/09/2018

La Federació de Pilota Valenciana i Massalfassar han signat un conveni de col.laboració

La localitat de Massalfassar serà seu permanent de les Escoles de Tecnificació i CESPIVA, desprès de la firma d’un conveni de col.laboració entre la Federació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament de Massalfassar per a que les instal.lacions específiques de pilota valenciana d’aquest municipi de l’Horta Nord (trinquet, carrer de galotxa i frontons) siguen seu permanent dels alumnes de tecnificació i CESPIVA.

Tant l’alcalde de Massalfassar, Joan Morant, com el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, van poder comprovar de primera mà, ahir per la vesprada les evolucions de les joves promeses de la pilota valenciana en el poliesportiu de la localitat, on van poder vore els primers compassos dels entrenaments d’aquesta nova temporada.

Desprès d’interactuar amb els alumnes i fer-se una fotografia de grup, l’alcalde i el president de la FPV van anar al consistori de la localitat per firmar el conveni, amb el qual Massalfassar passa a col.laborar activament en les activitats de formació federatives. Les classes tindran lloc els dimecres i els divendres, de 17 a 20 hores.