Borriana acull la segona semifinal del X Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

14/09/2018

Borriana acull la segona semifinal del X Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

El segon finalista del X Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda es decidirà demà dissabte dia 15 de Setembre a partir de les 18:30 hores al trinquet de Borriana, en un duel que enfrontarà a la parella integrada per Soro III i Javi contra l’equip format per Puchol II i Hèctor. Ambdós equips contaran amb un feridor.

Al Batiste Viñes de Borriana s’espera una partida força igualada entre els dos rests de referència del panorama professional amb el permís de Pere Roc II. En principi ha de ser una semifinal molt igualada i que es decidirà per xicotets detalls, i en la qual també tindran molt a dir dos grans mitgers com són, Javi i Hèctor. En aquest duel pot estar la clau de la partida, ja que si Javi entra en joc pot posar contra les cordes a Hèctor.

En la gran final que es disputarà el divendres 21 de Setembre a partir de les 18:30 hores al trinquet de Vila-real ja els espera el trio format per Genovés II, Raúl i Carlos que van superar en la primera semifinal per un ajustat 60 per 55 a l’equip de Pere Roc II i Félix.

En definitiva, es presenta un duel de pronòstic incert, on la intensitat i l’alt nivell de joc segur que estaran presents en una vesprada de pilota valenciana d’allò més apassionant.