Massalfassar gaudeix dels alumnes de perfeccionament

29/09/2018

Massalfassar gaudeix dels alumnes de perfeccionament

Aquesta vesprada s’ha pogut gaudir de dos partides de gran nivell on els millors jugadors dels Circuits de tecnificació d’escala i corda sub-18 i sub-23, “Fundació Trinidad Alfonso” han demostrat els seus poders

El trinquet de la localitat de l´Horta Nord, ha gaudit de dos finals amb algunes de les millors promeses de les escoles de tecnificació i perfeccionament de pilota valenciana. Carlos d’Alfarp i Hilari de Beniparrell han aconseguit el títol de la categoria sub-18, mentre que David d´Algimia i Álex de Vinalesa han aconseguit el títol de la categoria sub-23. Els dos equips guanyadors han mostrat el seu gran potencial en les finals, on s’ha pogut gaudir de quinzes molt disputats. En la final sub-18, Hilari de Beniparrell ha dominat la partida molt bé acompanyat pel seu company Carlos d’Alfarp, que en un quinze de la final s’ha colpejat el genoll i que ha acabat coixejant la final, encara que han guanyat per 60 a 25, a l’equip de Vicent de Vinalesa i Edu de Benaguasil, que ho han intentat però que s’han vist desarbolats pels seus rivals. En la final del sub-23, David d´Algimia i Álex de Vinalesa, han demostrat que eren un equip molt compacte i han desnivellat la final amb un joc poderós i segur, sumant molts quinzes de forma ràpida davant Martí de Montcada i Nando d’Alfarp. El resultat final ha sigut 60 a 30. David i Álex han aconseguit un gran triomf per a començar aquesta nova temporada 2018-2019.

Han lliurat els diplomes l’alcalde de Massalfassar, Joan Morant i el director del CESPIVA, Álvaro Navarro, en un trinquet que s’ha ambientat aquesta vesprada per a presenciar les evolucions d’aquestes promeses.