El campió inicia la defensa del títol en l’Individual d’Escala i Corda a Guadassuar

10/10/2018

El campió inicia la defensa del títol en l’Individual d’Escala i Corda a Guadassuar

Aquesta vesprada al trinquet de Guadassuar, a partir de les 18:30 hores, es produirà el debut del vigent campió del mà a mà en la modalitat d’Escala i Corda. Soro III s’enfrontarà a Francés en la tercera eliminatòria d’Octaus de Final de la XXXIII edició del Campionat Individual Bankia d’Escala i Corda Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana 2018.

Un duel en el qual parteix com a favorit el defensor del títol, encara que enfront tindrà un rival amb una gran classe i tècnica que s’encontra en un gran estat de forma, però que tindrà difícil restar les canonades del quatre vegades campió del manomanista.

En Quarts de Final ja s’encontren Pere i Nacho que van superar a Santi i Fageca respectivament en la ronda d’Octaus de Final.

L’eliminatòria inaugural va tindre lloc el passat divendres al trinquet de Vila-real, i en la mateixa Pere es va imposar pel resultat de 60 per 50 a Santi de Finestrat. En els primers compassos la partida va anar igualada, així es va arribar al 30 per 30. En aquest moment, Pere va ficar la directa i va aconseguir quatre jocs de forma consecutiva fins col.locar en l’electrònic el 50 per 30.

Però, Santi no es va rendir i va ajustar de nou el marcador fins el 50 per 45, però Pere novament va tornar a sumar, i amb l’intercanvi de jocs es va arribar fins al 60 per 50 definitiu. Precisament el seu rival en octaus de final serà el guanyador de la confrontació d’aquesta vesprada a Guadassuar.

En la segona jornada de l’Individual, Nacho va superar pel resultat de 60 per 40 a Fageca, en un duel disputat al trinquet de Borriana. Va ser una partida intensa i parella amb molts intercanvis de colps i els dos pilotaris explotant les seues virtuts. Fins la igualada a 40 el domini va ser altern, però en els compassos finals únicament va sumar Nacho, encara que l’equilibri sobre les lloses del trinquet va continuar.

El rival de Nacho en quarts de final el pròxim dia 19 al trinquet de Sueca serà el guanyador de l’eliminatòria entre Salva i Bueno programada per al pròxim divendres a Vilamarxant.