Guadassuar també acull una nova eliminatòria de quarts de final de l’Individual Bankia de Raspall

10/10/2018

Guadassuar també acull una nova eliminatòria de quarts de final de l’Individual Bankia de Raspall

El vigent subcampió del Campionat Individual Bankia de Raspall Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana 2018 s’enfrontarà aquesta vesprada, a partir de les 17:00 hores,  al trinquet de Guadassuar a Pablo de Barxeta en la tercera eliminatòria de quarts de Final del mà a mà.

Moltó arriba al duel desprès de superar en la ronda d’Octaus de Final a Ricard pel resultat de 25 per 5, mentre que Pablo es va imposar a Mario de Bicorp pel resultat de 25 per 15. A priori, parteix com a favorit el dos vegades campió de l’Individual, però de ben segur que el seu paisà li ficarà les coses difícils.

Els trinquets de Xeraco i Oliva van decidir dilluns i dimarts respectivament, els dos primers classificats per a semifinals. Seve de Villanueva de Castellón va superar pel resultat de 25 per 15 a Moncho de Manuel, en una partida disputada al trinquet de Xeraco, aconseguint el pas per primera vegada en la seua vida esportiva a semifinals de l’Individual absolut.

El jove mitger ratifica les bones sensacions deixades en l’edició de l’any passat en la qual va arribar fins la ronda de quarts de final. El seu rival en la ronda de semifinals serà el guanyador d’aquesta vesprada al trinquet de Guadassuar.

Ahir per la vesprada, Marrahí va certificar el seu pas a semifinals al superar pel resultat de 25 per 10 a Punxa, en una partida disputada al trinquet d’Oliva. La reballada va afavorir a Marrahí, i va sumar el primer joc amb facilitat, una vegada al rest també va sumar de nou, però en aquesta ocasió desprès d’alçar fins a tres val en contra. Des del traure va sumar novament i va col.locar el 20 per 5, però Punxa no es va rendir i es va anotar el seu primer joc, i amb autoritat, aconseguint un joc net, situant el 20 per 10.

Finalment va tancar la partida des del traure Marrahí, aconseguint el bitllet per la següent ronda. El seu rival en semifinals serà el guanyador de l’última partida de quarts de final que enfrontarà a Ian front a Guadi, divendres pròxim al trinquet de Piles.