Beniparrell defensa el liderat de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

10/10/2018

Beniparrell defensa el liderat de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

Tot i que el Lanzadera Montserrat va sumar dos importants punts en la pasada jornada davant l’Ajuntament de Beniparrell, els de l’Horta Sud mantenen la primera posició.

En la jornada anterior el vigent campió, el Lanzadera Montserrat, jugaba en casa davant el lider de la màxima categoria del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, l’Ajuntament de Beniparrell. El resultat de 70 a 60 repartia els punts entre els dos contendents, amb el que no hi ha grans canvis en la classificació general. El Bar Valencia Quart guanyava 70 a 10 al Borbotó, amb el que manté la segona posició de la taula. La próxima jornada el cuer Borbotó rebrà a la seua canxa a l’Ovocity Marquesat, amb qui empata a punts en la classificació. La partida més destacada tindrà a Beniparrell i Quart com a protagonistes, ja que s’enfrontaran en el carrer de pilota “El Surdo” de la localitat de l’Horta Sud, possant el liderat del torneig en joc.

Classificació 1ª categoría:
1.- Ajuntament Beniparrell A - 12 punts
2.- Bar Valencia Quart A - 10 punts
3.- Lanzadera Montserrat A - 8 punts
4.- Ovocity Marquesat A - 3 punts
5.- CPV Borbotó A - 3 punts

Els jugadors juvenils de Borbotó continúen una setmana més al front de la taula, i ja estan classificats de manera matemática per a jugar les semifinals de la categoria. La setmana pasada guanyaren a Quart de les Valls, a qui només deixaren sumar un joc, i aquesta setmana jugaran en casa davant el Marquesat.