Bicorp, per partida doble, Beniparrell i Rafelbunyol, a per la Supercopa de Raspall

10/10/2018

Bicorp, per partida doble, Beniparrell i Rafelbunyol, a per la Supercopa de Raspall

La cinquena edició d’aquest trofeu, on s’enfronten els equips campions de la modalitat, viurà les seues finals el diumenge 14 d’octubre en el trinquet de Bicorp.

La jornada en el trinquet de Bicorp començarà a les 10:30 hores, i comptarà amb dues grans partides. La corresponent a la final masculina tindrà com a protagonistes al Rafelbunyol, que formarà amb Alberto, Moro i Pasqual, i a l’equip local de Bicorp, que jugarà amb Borja, Guillem i Nicolas, una formació plena de joventut. El club local aposta per la pedrera, amb un equip amb molt de futur per a les temporades vinents. Cal recordar que en les quatre edicions anteriors de la Supercopa de Raspall el Bicorp ha estat sempre present, emportant-se la copa de campions en tres ocasions. El seu rival sempre han estat equips del club de Xeraco, absent per primera vegada en els cinc anys d’aquest torneig. Per part del Rafelbunyol, el club de l’Horta Nord torna a presentar a “Moro” en les seues files. Jugador que els ha donat molt bon rendiment, com demostren les copes guanyades en les vitrines del club de Rafelbunyol, tant de l’Autonòmic com del campionat per parelles. En aquesta ocasió jugarà acompanyat d’Alberto d’Aielo i de Pasqual “Conde” de Rafelbunyol.

En quan es jugue l’últim quinze de la partida masculina aplegarà el torn a la final femenina, retransmessa per Àpunt en directe, a partir de les 12 hores. Les contendents d’aquest titol seran Bicorp i l’Ajuntament de Beniparrell. La parella del club local, que formen Mar de Bicorp amb Victoria de Valencia, ja va ser campiona de la pasada edició de la Supercopa, jugant pel Rafelbunyol. En contra, les germanes Ana i Noelia de Beniparrell, que han jugat les quatre edicions anteriors de la Supercopa, i que aconseguiren guanyar en el 2015.