Francés sorprèn a Soro III i avança en l’Individual Bankia d’Escala i Corda

11/10/2018

Francés sorprèn a Soro III i avança en l’Individual Bankia d’Escala i Corda

Al trinquet de Guadassuar es va viure ahir una gran vesprada de pilota valenciana en la qual es va produir la que possiblement serà la major sorpresa de la XXXIII edició de l’Individual Professional Bankia d’Escala i Corda – Trofeu President Generalitat Valenciana. Francés va eliminar al vigent campió del mà a mà, Soro III, al superar-lo pel resultat de 60 per 45.

El rest de Petrer va signar una actuació perfecta, donant una lliçó de com s’ha de jugar el mà a mà. El dau el va executar dibuixat, buscant sempre l’esquerra de Soro III i al racó exacte del pouet. En els pilotejos també va aguantar a la perfecció les canonades de Soro III, seleccionant sempre la millor opció per a restar les pilotes ja fora a volea o de rebot.

Soro III no podia fer front des del rest al vendaval del seu adversari, i la situació se li va complicar encara més quan Francés va trencar l’únic joc al dau de tota la partida i va situar el 25 per 35 al seu favor. A partir d’aquest moment, el vigent campió ho va intentar tot però no va aconseguir trencar cap joc des del rest, i a més va tindre certa mala sort ja que li van caure diverses pilotes de la galeria.

D’aquesta forma queda eliminat a les primeres de canvi el dominador del mà a mà en l’última dècada. Soro III ha disputat les últimes 8 finals de l’Individual, aconseguint cinc campionats i tres subcampionats.

La competició continuarà amb un intens cap de setmana que s’iniciarà divendres a Vilamarxant amb la partida que enfrontarà a Bueno front a Salva. Durant el cap de setmana es completarà la ronda d’Octaus de Final, disputant-se fins a quatre eliminatòries:
• 13/10 – Pedreguer – Pere Roc contra Pablo de Sella
• 14/10 – Dénia – Genovés II contra Ferrer
• 14/10 – Dénia – Puchol II contra Monrabal
• 14/10 – Bellreguard – Giner contra De la Vega

Per la seua part, la ronda de quarts de final arrancarà el dimarts 16 d’Octubre al trinquet de Massamagrell, amb l’única eliminatòria que està configurada en aquests moments, el duel entre Francés i Pere.