Moltó es converteix en el tercer semifinalista de l’Individual Bankia de Raspall

11/10/2018

Moltó es converteix en el tercer semifinalista de l’Individual Bankia de Raspall

El vigent subcampió del mà a mà, Moltó de Barxeta va certificar ahir per la vesprada el seu pas a la ronda de semifinals del XXXII Individual Bankia de Raspall – Trofeu President GVA al superar pel resultat de 25 per 10 a Pablo de Barxeta en una eliminatòria disputada al trinquet de Guadassuar.

Moltó aconsegueix accedir a semifinals per sèptim any consecutiu i aspira a disputar la seua quarta final consecutiva del torneig manomanista. Però abans haurà de disputar una semifinal d’allò més complicada el 20 d’Octubre al trinquet de la Llosa de Ranes, front al jugador revelació del campionat, Seve de Villanueva de Castelló.

Retornant a la confrontació de quarts de final, per a Moltó no va ser una partida còmoda com pot semblar pel resultat final, ja que l’inici va ser igualat sumant cadascun un joc (10-10). El següent joc haguera pogut canviar dràsticament el resultat final, però Pablo des del rest va desaprofitar un val per 15, per col.locar el 15 per 10 i passar al dau. Finalment, Moltó va aconseguir capgirar el marcador i a partir d’aquest moment va sumar tots els jocs per certificar el seu bitllet per a semifinals.

IAN CONTRA GUADI ÚLTIMA PARTIDA DE QUARTS DE FINAL
La ronda de semifinals es definirà demà al trinquet de Piles on Ian s’enfrontarà a Guadi, en joc estarà l’últim bitllet per a la ronda de semifinals. El vigent campió tindrà una partida difícil, ja que a la contra estarà el subcampió de l’edició del 2014. I com es va veure a Guadassuar en la modalitat d’Escala i Corda cap jugador es pot confiar.

El guanyador d’aquesta última eliminatoria de quarts de final s’enfrontarà en semifinals a Marrahi, una partida que està programada per al divendres 19 d’Octubre al trinquet de Genovés.