Foios i Quart jugaran diumenge la Supercopa d’Escala i Corda

11/10/2018

Foios i Quart jugaran diumenge la Supercopa d’Escala i Corda

La cinquena edició d’aquesta competició, on s’enfronten els campions dels principals tornejos de la modalitat, viurà la seua final el pròxim diumenge 14 d’octubre en el trinquet Pelayo de Valencia.

Guanye qui guanye, serà la primera vegada que s’emporten aquest trofeu per a les vitrines dels respectius clubs, tant en el cas de Foios com en el de Quart de les Valls. La final tindrà un gran escenari per a que els jugadors puguen lluir-se davant els seus seguidors, el trinquet de Pelayo de Valencia, on s’enfrontaran el pròxim diumenge a partir de les 11 hores.

Per part de Foios en principi jugaran Alberto, Ximo i Alex, que varen obtindre la seua plaça en aquesta final al vencer en el Campionat Autonòmic AON d’Escala i Corda, mentre que el Quart de les Valls va alçar la copa de campions en el Trofeu d’Estiu, i que presentarà a Terio, Juan Carlos “Xato” i Herrera.

Cal recordar que el campió de la Supercopa d’Escala i Corda es guanyarà el dret a participar en la próxima Copa Generalitat de Campions. Per a la próxima edició, està previst recuperar la final juvenil, que serviría com a partida prèvia a la final absoluta.