Última jornada en el Diputació de Raspall Parelles

07/11/2018

Última jornada en el Diputació de Raspall Parelles

Només falten dues partides per a completar la lliga regular en la primera categoría del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia.

El Gavarda A ocupa de moment la primera posició en la taula, amb un punt per davant del Xeraco B. Precissament la partida més interessant del pròxim cap de setmana será la que enfronte als dos primers classificats. La mateixa tindrà lloc en el trinquet de Xeraco, on es decidirá qui tancarà la lliga al capdavant del grup. L’altre enfrontament de la jornada també tindrà una interessant lluita entre el Bicorp i el Gavarda B, que podrien jugar-se la tercera i quarta plaça. Aquests quatre equips serien els que continuarien a la fase final, passant a jugar les semifinals pel títol absolut.

Classificació 1ª categoría:
1- CPV Gavarda A - 15 punts
2.- CPV Xeraco B - 14 punts
3.- Bicoroliva Bicorp A - 12 punts
4.- CPV Gavarda B - 5 punts
5.- CPV Xeraco A - 2 punts

Respecte a la classificació en la competició juvenil, de moment el Gavarda ocupa el primer lloc, tres punts per davant del Xeraco, tot i comptar amb una partida jugada més. La divisió de plata ja comença a tindre definits els seus semifinalistes. Per exemple, l’Oliva A i l’Otos C ja están matemàticament classificats, mentre que l’Otos A i B tenen peu i mig també en la fase final. L’Alcàntera-Càrcer i el Caixa Popular Ontinyent B també están ja en semifinals de tercera, tot i faltar-los encara una partida per jugar. Quatre equips es juguen les dues plaçes restants en l’altre grup: Ajuntament de Polinya A, Lanzadera Montserrat A, Real Gandia A i Xeraco C. De moment en quarta A el Real Gandia B, Favara A i Polinya B lluiten per encapçalar el grup 1, mentre que Bicorp D i Planes A ja están classificats en el grup 2. Ja en quarta B, el Tapizados Calse Moixent B i l’Horteta Rafelbunyol D completaran la lliga regular al front dels seus grups, sent el Favara B i el Gavarda F qui apunten a les semifinals en els grups restants. Per últim, Ovocity Marquesat A, Naquera, Ajuntament de Beniparrell J i Alzira D jugaran les semifinals de quarta C.