Almussafes acollirà la final de l'Individual de Frontó

07/11/2018

Almussafes acollirà la final de l'Individual de Frontó

El frontó José Ventura d’Almussafes serà l’escenari de les finals de l’Individual de Frontó 2018-Trofeu President de la Generalitat.

És un recinte habitual en les finals oficials, des del Trofeu President Diputació de València fins el campionat autonòmic de parelles o com en este cas, l’Individual. També es normal visitar el recinte per tal de veure les finals dels Jocs Esportius de Frontó, tant en l’àmbit provincial com a l’autonòmic.

Ésta serà la tercera volta que les finals del Trofeu President de la Generalitat es disputaran a la localitat de la Ribera Baixa, després de les disputades a l’any 2012 i posteriorment a l’any 2016. Parlant de la màxima categoria, dos jugadors diferents s’han alçat amb el triomf, per una banda, i al 2012, era Pasqual de La Pobla qui aconseguia allí el seu segon títol, en final que disputava contra Adrián de Museros. Al 2016 era Javi “Moro” qui guanyava en la final, de nou, a Adrián de Museros.

Cal remarcar l’esforç que fan tant club d’Almussafes, amb Jose Ventura al capdavant, i Ajuntament, amb el seu regidor d’esports Pau Bosch, per poder dur allí, a Almussafes les finals més prestigioses de la modalitat de les tres parets.

Les finals de totes les categories es disputaran la setmana del 25 de novembre.