Tot llest per a presentar l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

08/11/2018

Tot llest per a presentar l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

Un any més i la competició més gran de la modalitat d’escala i corda, el 21é Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON, està ja a punt de començar.

El trinquet Pelayo de València, la catedral de l’escala i corda, acollirà de nou la presentació del torneig, el pròxim dimecres 14 de novembre, a les 20 hores. En aquesta edició el campionat seguirà comptant amb el suport de l’empresa AON, que va recolçar la pasada temporada el trofeu i que va quedar molt satisfeta dels resultats oferits.

Més de trenta clubs, que presenten un total de 75 equips a les sis categories del torneig, entraran en competició a finals de novembre, disputant el campionat fins a mitjans de març. Les finals d’aquesta temporada tindran lloc en el remodelat trinquet de la Pobla de Vallbona el cap de setmana del 9 i 10 de març.

Entre tots els participants cal destacar als clubs de Torrent, que es qui més equips presenta amb total de nou, Riba-roja, altre clàssic de la modalitat i que ha inscrit set formacions, o la Pobla de Vallbona, que tindrà sis representants al campionat. També cal tindre en compte als tres equips alacantins i als nou castellonencs que participaran en el torneig, fent que es jugué tot al llarg del nostre territori.