Elx i Pelayo acullen jornades de docents en Pilota a l'escola

09/11/2018

Elx i Pelayo acullen jornades de docents en Pilota a l'escola

El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Pilota a l’Escola, que organitza la Federació de Pilota arriba hui a la Ciutat Esportiva J. Àngel Romero d’Elx i al mític Trinquet de Pelayo.

La seu d’Elx s’incorpora enguany a esta ronda de jornades amb la cessió d’una magnífica instal.lació en la que es podrà celebrar esta sessió amb totes les garanties. Cal agraïr la col.laboració del regidor d’esports Jesús Pareja i de la regidora de cultura Patricia Macià per tal de que aquesta nova seu siga una realitat.

És esta la tercera jornada de sessions per a docents després de les celebrades el dilluns, amb seu a Benicarló i a Agost, i la de dimecres, on ens desplaçarem fins Benidorm i Castelló de La Plana. La setmana que vé també vindrà molt carregada de sessions que es duran a terme el dilluns, dimecres i divendres, a les seus de Pelayo, Pedreguer, Oliva, Alzira i Massalfassar.

Cal remacar el suport de la Fundación Trinidad Alfonso gràcies al qual s’ha pogut millorar el lot de material específic que es lliura a cada centre en estes jornades.

Els tècnics encarregats d’impartir estes sessions són Víctor Bueno, Ismael Vidal, Àlvaro Navarro i Javier Sansó.