Jornada de semifinals en l'Individual de Frontó

09/11/2018

Jornada de semifinals en l'Individual de Frontó

Arriba el moment més vibrant de la temporada del frontó amb la disputa de les semifinals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual - Trofeu President de la Generalitat.

En la máxima categoria, Alejandro de Paterna i Pasqual de La Pobla es troben a un pas de la final. El de Paterna aconseguia el passat diumenge a Cheste un bon matalaf en la partida d’anada de les semifinals davant Adrián de Quart. Guanyava Alejandro pel resultat de 41 a 27, un bon marge té, però, cal remarcar el bon fer d’Adrián al seu frontó, al que jugaran el pròxim diumenge a les 12.00 per resoldre aquesta eliminatòria.

Per la seua part, Pasqual Balaguer també el té molt de cara per assolir una nova final ja que el passat diumenge, també a Cheste, aconseguia vencer a Adrián de Museros pel resultat de 41 a 30. Molt de cara el té del Camp del Túria que ha fet del seu frontó un autèntic fortí.

Les semifinals de la resta de categories començaran este cap de setmana amb estos emparellaments: 2ª: Cervera contra Arcusa i Boni contra Dani. 3ª: Pepe contra Edu i Manu contra Moisés, 1ª E.S.: Paco contra Iván i Rubén contra Júlio, 2ªE.S.: Alejandro contra Raúl i Vicent contra Joaquín, 3ªE.S.: Toni contra Ricard i Alberto contra Carles.

El frontó Municipal Jose Ventura d’Almussafes acollirà la última setmana de novembre totes les finals de la XXXII edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual Trofeu President de la Generalitat. Una volta més, tant el consistori local com el club de pilota de la mateixa població recolzen la pilota com és habitual, en la modalitat de les tres parets. La pista d’Almussafes a mès, comptarà amb les càmeres d’Àpunt per a la retransmissió de la partida de la máxima categoria.