Montserrat, Alfarp, Riba-roja i Alfara del Patriarca, seus de les semis de l'Edicom-Interpobles

09/11/2018

Montserrat, Alfarp, Riba-roja i Alfara del Patriarca, seus de les semis de l'Edicom-Interpobles

Aquest cap de setmana es jugaran les primeres partides de semifinals del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

En la máxima categoría de la competició en carrer, l’actual campió, Montserrat, jugarà l’anada en casa davant un complicat rival, el Quart de les Valls. Oscar, Javi, Carlos i Rafa, integrants del primer equip del club de la Ribera, hauran de jugar al màxim per a poder afrontar la partida de tornada amb opcions de pasar a la final. Recordem que Alex, Juan Carlos, Javi, Bervis i Juan Antonio juguen com a locals en el carrer Valencia de Quart de les Valls, l’únic carrer natural que queda en la competició de galotxa. L’altra eliminatoria tindrà al Marquesat i Beniparrell com a protagonistes. El carrer Conrado Casanova d’Alfarp será el lloc on els jugadors locals Pau, Nando, Sopetes i Benja s’enfronten en la primera partida de semifinals davant la formació que va tancar la lliga regular al capdavant de la classificació, Beniparrell. Roberto, Hilari, Herrera i Toni formen un equip molt compensat, ja que l’experiència de Toni en la ferida, la joventut d’Hilari al mig, i el saber fer de Roberto i Herrera al bot i la punta forma un bloc difícil de batre.

Semifinals 1ª categoría carrer:
Dissabte 10/11-16 h. Lanzadera Montserrat A / Bar Valencia Quart A
Dissabte 10/11-17 h. Ovocity Marquesat A / Ajuntament Beniparrell A

Respecte a la primera categoría de trinquet també viurà demà dissabte les partides d’anada de semifinals. En aquest cas, la primera formació del club de Riba-roja, amb Calles, Ruben i Santi, jugarà davant l’Alfara de la Baronia, vigent campió del torneig. Jesús, Javi, Alex, David i Raul son un gran equip que manté intactes les seues aspiracions de renovar el títol. L’Alfara del Patriarca, campió en segona en la última edició de l’Autonòmic, ha completat una bona primera participació en la màxima categoría, comptant amb Pepet, Jose i Ramon. Els del club de l’Horta jugaran com a locals davant el Riba-roja B, on destaquen David i Jesús Manuel.

Semifinals 1ª categoría trinquet:
Dissabte 10/11-16 h. A.F. Arquitectura Riba-roja A / Alfara de la Baronia
Dissabte 10/11-17 h. Alfara del Patriarca A / Odontica Riba-roja B