Godelleta i Meliana, campiones de l'Edicom-Interpobles de Galotxa

03/12/2018

Godelleta i Meliana, campiones de l'Edicom-Interpobles de Galotxa

En les finals femenines del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, aquests equips aconseguiren emportar-se els trofeus de campiones.

El carrer de pilota de Meliana acollia la vesprada del passat diumenge les finals de les categories femenines. En primer lloc la corresponent a la categoría A, on s’enfrontaven el Cent Duros Borbotó B i el Caixa Popular Godelleta C. Aquesta partida va ser una de les més emocionants entre les finals de totes les categories del torneig, ja que s’aplegava a la igualada a 65, després d’un hora i mitja de partida. Finalment el bot de Sara, la volea i palma de Victoria i la ferida de Carol aconseguien una nova copa per a les vitrines del seu club, la primera en categories femenines de galotxa. Ana Belen, Irene i Anabel, jugadores del Borbotó, tot i no baixar els braços en cap moment, no pugueren tornar a guanyar aquest campionat per al seu club, que havia guanyat les dues primeres edicions.

Ja en la final corresponent a la categoría B, les jugadores locals del Meliana feien valer el jugar la partida en el seu carrer, ja que les integrants de la Pobla de Vallbona estan més acostumades a jugar en trinquet. A més, les jugadores locals estigueren especialmente encertades, mentre que les seues rivals del Camp de Turia notaven especialmente la tensió de jugar una final. Tot i les llargues pilotades de Llum, rest de la Pobla, la solvencia d’Aina de Meliana en el bot, així com la pegada de Tamara feien caure la partida a favor de l’equip de casa. Els trofeus de les finals varen ser donats per Iris Marco, regidora de la Pobla de Vallbona, ajuntament especialmente sensible amb el nostre esport, i Conrado Ferrando, vicepresident de la FPV.

Final Femenina A:
Caixa Popular Godelleta C (Sara, Victoria, Carolina) - 70
Cent Duros Borbotó B (Ana Belen, Irene, Anabel, Amparo) - 65
Final Femenina B:
CPV Meliana (Aina, Tamara, Anna, Carmen J., Eva, Carmen C.) - 70
Caixa Popular Pobla Vallbona C (Llum, Ana, Natalia) - 25