S'acosten les finals del Diputació de Raspall Parelles masculí

04/12/2018

S'acosten les finals del Diputació de Raspall Parelles masculí

Ja estan definides les finals del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia.

A principis de la setmana vinent es presentaran les finals de la 20ª edició del torneig en el Museu de la Pilota d’El Genovés. L’acte de presentació serà el dilluns 10 de desembre a partir de les 20 hores. Mentre que les finals es jugaran al llarg del cap de setmana del 15 i 16 de desembre en el trinquet municipal d’El Genovés.

En la primera categoría senior els equips classificats han sigut el Xeraco B, que ha deixat en semifinals fora al Gavarda B, i el Gavarda A, que ha el·liminat al Bicoroliva Bicorp A. Respecte als juvenils, la final també enfrontarà als clubs de Xeraco i Gavarda, ja que els seus joves jugadors han derrotat en semifinals al Rafelbunyol i Bicorp.

La divisió de plata tindrà com a protagonistes de la seua final a l’Oliva A i l’Otos C, quedant-se fora de la final l’Otos A i B. Ja en tercera categoría, el primer finalista ha sigut l’Alcàntera-Càrcer, tot i que va haver de jugar el desempat davant el Real de Gandia A, sent l’Ajuntament de Polinyà A el segon finalista. El club del Real de Gandia si que estarà representat en les finals, ja que el segon equip del club de la Safor jugarà la final de quarta A amb el Bicorp D. En quarta B seran el Gavarda F i Favara B qui es juguen el títol, mentre que, per últim, en quarta C l’Ovocity Marquesat A i l’Ajuntament de Beniparrell J serán els protagonistas.