València, Benidorm i Almussafes guanyen en la Lliga Bankia d’Escala i Corda

14/01/2019

València, Benidorm i Almussafes guanyen en la Lliga Bankia d’Escala i Corda

La disputa de la primera jornada de la XXVIII Lliga Bankia d’Escala i Corda Professional 2019 ens ha deixat tres partides d’allò més disputades, intenses, de gran emoció i bon joc. El lideratge l’ostenta el trio de València de Puchol II, Raul i Bueno encara que de forma compartida amb les formacions liderades per De la Vega i Pere Roc II, ja que hi ha un triple empat a dos punts en aquestes tres primeres places.

Els resultats del cap de setmana han sigut els següents:
• Dissabte – Trinquet de Pelayo – De la Vega, Félix i Nacho (Aj. d’Almussafes) 60 – 45 Francés, Pere i Tomàs II (Aj. de Pedreguer-Masymas)
• Diumenge – Trinquet de Vilamarxant – Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Aj. Benidorm) 60 – 45 Genovés, Javi i Hèctor (Aj. Murla)
• Diumenge – Trinquet de Bellreguard – Puchol II, Raúl i Bueno (Aj. València) 60 – 35 Soro III, Jesús i Carlos (Aj. Vila-real)

En el duel inaugural de la Lliga Bankia d’Escala i Corda, el trio format per De la Vega, Félix i Nacho va eixir a per totes a les lloses del trinquet de Pelayo, i es va anotar els tres primers jocs del duel (30-15). Aquest avantatge inicial va ser a la fi decisiu, ja que van administrar les rentes fins a la victòria pel resultat de 60 per 45, sense que el trio liderat per Francés poguera donar la volta al duel que va tindre una gran intensitat i en el qual els dos equips van realitzar intercanvis de gran mèrit.

La lliga va continuar al trinquet de Vilamarxant, una partida en la qual el trio de Genovés II, Javi i Hèctor també va agafar distàncies des de l’inici a l’anotar-se els 4 primers jocs (35-15). Però en aquest cas, el marcador es va capgirar ja que tant Santi com Monrabal van entrar en partida i van començar a disparar canonades, junt a un gran Pere Roc II. Els de Benidorm es van situar per davant (45-35) i des d’aquest moment van administrar la renda, inclús la van augmentar un joc impedint que els seus rivals arribaren al joc 50, i sumaren 1 punt.

Ahir de vesprada al trinquet de Bellreguard, el trio de Puchol II, Raúl i Bueno es va convertir en el líder provisional del torneig al superar pel resultat de 60 per 35 a l’equip de Soro III, Jesús i Carlos. Va ser la confrontació amb més diferència de tota la primera jornada, ja que els perdedors van anar sempre a contracorrent, defensant-se en tot moment dels atacs del trio representatiu de València que a més va ser més eficaç a l’hora d’aconseguir el quinze. Remarcar que dos dels vigents campions del torneig no van poder debutar amb victòria,com si ho va fer Pere Roc II.