Guadassuar, Pedreguer i Benidorm seus d’una apassionant jornada en la Lliga Bankia de Escala i Corda

08/02/2019

Guadassuar, Pedreguer i Benidorm seus d’una apassionant jornada en la Lliga Bankia de Escala i Corda

La XXVIII Lliga Bankia d’Escala i Corda Professional 2019 està al roig viu i aquesta nit arrancarà al trinquet de Guadassuar la quinta jornada de la fase regular del torneig que tindrà les següents partides:
• Divendres / Guadassuar / Puchol II, Raúl i Bueno (Ajuntament de València) contra De la Vega, Félix i Nacho (Ajuntament d’Almussafes)
• Dissabte / Pedreguer / Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Ajuntament de Benidorm) contra Soro III, Jesús i Carlos (Ajuntament de Vila-real)
• Diumenge / Benidorm / Genovés, Javi i Hèctor (Ajuntament de Murla) contra Francés, Pere i Tomàs II (Ajuntament de Pedreguer-Masymas)

El duel nocturn al trinquet de Guadassuar arrancarà, a partir de les 23.15 hores, amb un cartell que anuncia als dos millors equips de la Lliga. Per un costat tenim als líders indiscutibles de la competició, l’única formació que continua invicta en les dues lligues i que per tant és líder en solitari, la d’Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho. Poc més es pot dir d’un trio que fins al moment s’ha mostrat perfecte i que està captivant als espectadors amb el seu joc.

Però, tot i la rellevància que estan tenint els representants d’Almussafes, a este equip li tocarà vestir amb la faixa blava. La roja és per al campió individual, Puchol II, que encapçala la formació de la ciutat de València, que és segona en la taula i que opta a acabar la jornada en primera posició. Aquest equip s’ha hagut de refer als contratemps, concretament a la baixa del seu mitger titular Raúl, que fins al moment de trencar-se estava sent un dels participants més destacats del campionat. Però el dissabte passat va quedar demostrat a Pelayo que, amb l’entrada de Salva, el trio que completa Bueno continua sent igualment competitiu.

Les altres dues partides d’esta jornada estan programades a la Marina. El dissabte la Lliga es traslladarà fins al trinquet de Pedreguer, on a partir de les 18:30 hores, el trio capitanejat per Soro III buscarà continuar amb la bona dinàmica que van iniciar la setmana passada i aconseguir la seua segona victòria consecutiva, mentre que el trio de Pere Roc II buscarà la victòria per mantindre`s en posicions que donen accés a la fase final.

Mentre que el diumenge, la Lliga visitarà el trinquet de Benidorm, on a partir de les 12.00 hores, s’enfrontaran els trios de Genovés i Francés, dos equips que buscaran sobreposar-se a les derrotes que van patir en la 4ª jornada.

La classificació provisional és la següent:
1. De la Vega, Fèlix i Nacho (Aj. d’Almussafes) – 4 partides – 8 punts
2. Puchol II, Raúl i Bueno (Aj. de València) – 4 partides – 6 punts
3. Genovés II, Javi i Hèctor (Aj. de Murla) – 4 partides – 5 punts
4. Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Aj. de Benidorm) – 4 partides – 4 punts
5. Soro III, Jesús i Carlos (Aj. de Vila-real) – 4 partides – 3 punts
6. Francés, Pere i Tomàs II (Aj. de Pedreguer-MasyMas) – 4 partides – 3 punts