Albalat dels Sorells espera a l'elit de la galotxa en les finals de la Supercopa

09/02/2019

Albalat dels Sorells espera a l'elit de la galotxa en les finals de la Supercopa

Aquesta vesprada el carrer artificial d’aquesta localitat es jugaran les seues primeres finals oficials amb els clubs campions de 2018, Quart de les Valls, Montserrat i Beniparrell

La XXIV edició de la Supercopa de galotxa de primera categoria enfronta als millors equips de 2018, Kiwa Quart de les Valls, campió d’El Corte Inglés i contra Lanzadora Montserrat, campió del Interpobles-Edicom. Dos equips poderosos que tractaran de començar 2019, amb nou títol per a les seues aficions en un carrer on no han jugat mai una partida aquests equips, Albalat dels Sorells, on es disputen per primera vegada unes finals oficials. Per l’equip de Kiwa Quart de les Valls jugara Álex Olivas, Juan Carlos Casanova, Eloy Acacio, Jesús Berbis, Javier Diez i Juan Carlos Castillejo mentre que per l’equip Llanzadora Montserrat jugara Óscar Beso, Carlos Salmerón, Javier Campos, Rafa Año i Fede Oliva. Els dos equips tenen a algun jugador tocat. Quart de les Valls, a Javier Diez i Montserrat a Carlos. L’any passat es van enfrontar en la final de la Supercopa a Alfarp, guanyant Quart de les Valls a Montserrat. L’equip de Quart de les Valls ha jugat quatre finals i ha guanyat tres títols de Supercopa de galotxa (2015, 2017 i 2018) mentre que l’equip de Montserrat ha jugat cinc finals i ha guanyat un títol únicament de Supercopa (2016). Segur que aquesta vesprada tots dos equips tractaran de realitzar una gran partida per a sumar un nou trofeu a les vitrines dels seus clubs i fer gaudir als veïns d’Albalat dels Sorells i d’aquesta modalitat.

Programació de les finals XXIV Supercopa de galotxa, dissabte 9 de febrer de 2019:
- 15.15 hores. Final juvenil: Ajuntament de Beniparrell (Campió Trofeu El Corte Inglés) contra Lanzadora Montserrat (Campió Trofeu Edicom-Interpobles)

- 16.15 hores. Final primera: Kiwa Quart de les Valls (Campió Trofeu El Corte Inglés) contra Lanzadora Montserrat (Campió Trofeu Edicom-Interpobles)