Irene, Miranda, Erika i Aina jugaran la final del sub-18 de raspall

09/02/2019

Irene, Miranda, Erika i Aina jugaran la final del sub-18 de raspall

Espectacular jornada de tancament de la primera fase en el trinquet de Sueca, que s’han decidit per 25 a 20, després de dos partides de gran nivell

La 5ª jornada del IV Circuit de raspall sub-18, ha sigut d’autèntic infart, ja que les partides han sigut molt disputades i l’emoció ha sigut la tònica de les dos partides que tancaven la primera fase i que decidien que jugadores disputarien la gran final de la categoria. En la primera partida l’equip de Natalia de Navarrés i Júlia de Beniparrell ha guanyat per 25 a 20 a l’equip d’Irene de Massamagrell i Miranda de Bicorp, que han perdut la seua primera partida però que han aconseguit un punt que les ha classificat per a la final, en una partida on han hagut de patir molt. Natalia i Júlia han tancat la seua participació amb un victòria de molt de mèrit demostrant el seu compromís i esportivitat, jugant al màxim en aquesta partida. En la segona partida, Erika d’Alqueria d´Asnar i Aina de Meliana, han guanyat per 25 a 20 a l’equip de Nerea de Moixent i Cristina de Petrer, en una partida espectacular que ha tingut moments increïbles i on ha guanyat l’equip que ha començat al traure, però la batalla de tots dos equips ha sigut de gran nivell. Al final Erika i Aina han guanyat dos punts que les ha classificat per a la gran final, en una primera fase molt igualada on tres equips han lluitat fins a l’últim quinze per a arribar a l’última partida de la competició.

Resultats de la 5ª jornada del Circuit sub-18 de raspall, trinquet Eusebio de Sueca:
- Irene CPV Borbotó - Miranda CPV Oliva – 20 - Natalia CPV Bicorp i Júlia CPV Beniparrell - 25

- Erika CPV Alqueria Asnar i Aina CPV Meliana – 25 - Nerea CPV Bicorp i Cristina CPV Oliva - 20

Classificació final de la primera fase del IV Circuit sub-18 de raspall de tecnificació femení:
1r - Erika CPV Alqueria d´Asnar - Aina CPV Meliana – 9 pts
2n - Irene CPV Borbotó - Miranda CPV Oliva - 8 pts
3r - Nerea CPV Moixent - Cristina CPV Oliva - 8 pts
4t - Natalia CPV Bicorp - Júlia CPV Beniparrell - 5 pts
5é - Lucia CPV Beniparrell - Adriana CPV Borbotó - 0 pts

La gran final es jugara diumenge que ve 17 de febrer, a partir de les 10 hores, en el trinquet d’Alcàsser. La presentació de les finals serà el dijous 14 de febrer, a les 18.30 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament d’Alcàsser.