El trio de Moltó acaba com a líder la primera volta de la Lliga Bankia de Raspall

11/02/2019

El trio de Moltó acaba com a líder la primera volta de la Lliga Bankia de Raspall

El cap de setmana ens ha deixat una intensa activitat en la XXVI Lliga Bankia de Raspall Professional 2019 que ha visitat els trinquets de Sueca, Bellreguard i Ontinyent. Les tres partides de la quarta jornada han tingut els següents resultats:
• Divendres / Sueca / Marrahí, Tonet IV i Nèstor (Ajuntament de Villanueva de Castellón) 25 – 5 Montaner, Brisca i Gabi (Ajuntament d’Oliva)
• Dissabte / Bellreguard / Sergio, Seve i Ricardet (Ajuntament del Genovés) 25 – 5 Ian, Sanchis i Miravalles (Ajuntament de Dénia)
• Diumenge / Ontinyent / Moltó, Josep i Lorja (Ajuntament de Barxeta) 25 -20 Pablo, Canari i Raúl (Ajuntament de Xeraco)

La quinta jornada va arrancar el divendres al trinquet de Sueca, i ho va fer amb un contundent resultat que confirma les dinàmiques que es van veure en l’anterior jornada. El trio de Marrahi va confirmar les sensacions que portava deixant en les últimes jornades, en les quals el seu nivell ha anat a més, i van passar per damunt de l’equip d’Oliva que va rendir per baix de les seues possibilitats i acumula la segona derrota consecutiva en el campionat.

El dissabte al trinquet de Bellreguard es va produir un nou resultat ampli, encara que la partida va estar més disputada del que va reflectir el marcador final. Cal destacar l’actuació de Seve, el mitger de la formació del Genovés va estar impecable i va aconseguir un gran número de quinzes, liderant al seu conjunt a la victòria final pel resultat de 25 per 5, front al trio de Dénia que en cap moment va tindre cap possibilitat.

Ahir al trinquet d’Ontinyent va concloure la quinta jornada amb la victòria de la formació representativa de Barxeta per un ajustat 25 per 20 front a la de Xeraco. L’equip liderat per Moltó es converteix en el nou líder de la competició, aprofitant les derrotes dels dos equips que compartien amb ells el liderat a l’inici de la jornada. Els de Xeraco van mostrar un major nivell que en partides anteriors, inclús es van anotar els dos primers jocs de la partida, però finalment es van quedar a les portes de la victòria, i únicament van poder sumar el seu primer punt en el que portem de Lliga.

La lliga Bankia descansarà fins el divendres, dia en el qual arrancarà la segona volta al trinquet de Piles. La classificació provisional és la següent:
1. Moltó, Josep i Lorja (Aj. Barxeta) – 5 partides – 8 punts
2. Sergio, Seve i Ricardet (Aj. Genovés) – 5 partides – 6 punts
3. Ian, Sanchis i Miravalles (Aj. Dènia) – 5 partides – 6 punts
4. Montaner, Brisca i Gabi (Aj. Oliva) – 5 partides – 6 punts
5. Marrahí, Tonet IV i Nèstor (Aj. Villanueva de Castellón) – 5 partides – 5 punts
6. Pablo, Canari i Raúl (Aj. Xeraco) – 5 partides – 1 punt