València recupera el liderat de la Lliga Bankia d’Escala i Corda

11/02/2019

València recupera el liderat de la Lliga Bankia d’Escala i Corda

El cap de setmana ens ha deixat una intensa activitat en la XXVIII Lliga Bankia d’Escala i Corda Professional 2019 que ha visitat els trinquets de Guadassuar, Pedreguer i Benidorm. Les tres partides de la quarta jornada han tingut els següents resultats:
• Divendres / Guadassuar / Puchol II, Salva i Bueno (Ajuntament de València) 60 - 40 De la Vega, Félix i Nacho (Ajuntament d’Almussafes)
• Dissabte / Pedreguer / Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Ajuntament de Benidorm) 60 - 45 Soro III, Jesús i Carlos (Ajuntament de Vila-real)
• Diumenge / Benidorm / Genovés, Javi i Hèctor (Ajuntament de Murla) 60 - 20 Francés, Pere i Tomàs II (Ajuntament de Pedreguer-Masymas)

El duel nocturn al trinquet de Guadassuar ens va deparar un canvi de líder, ja que el trio de Puchol II, Salva i Bueno va superar a l’equip d’Almussafes pel resultat de 60 per 40, en una partida que va estar molt disputada. El trio capitanejat per De la Vega va perdre la condició d’invicte, en part perquè els va costar més acabar el quinze que en altres ocasions. Per la seua part, la formació de València no va notar l’absència per lesió de Raúl, qui va ser novament substituït per Salva, aconseguint la segona victòria consecutiva.

El dissabte al trinquet de Pedreguer, el trio de Benidorm es va imposar a la formació de Vila-real. La partida va estar dominada en tot moment pels victoriosos, encara que els rojos van intentar la remuntada però no ho van poder aconseguir en part per la seua falta d’eficàcia en atac.

La primera volta es va tancar ahir al trinquet de Benidorm, en una de les partides més desnivellades que s’han vist fins al moment. Francés, Pere i Tomàs II no van ser rivals per a l’equip de Murla, que es va imposar línea per línea, per sumar una nova victòria i col.locar-se a un sol punt del liderat.

La classificació provisional de la Lliga Bankia d’Escal i Corda és la següent:
1. Puchol II, Raúl i Bueno (Aj. de València) – 5 partides – 8 punts
2. De la Vega, Fèlix i Nacho (Aj. d’Almussafes) – 5 partides – 8 punts
3. Genovés II, Javi i Hèctor (Aj. de Murla) – 5 partides – 7 punts
4. Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Aj. de Benidorm) – 5 partides – 6 punts
5. Soro III, Jesús i Carlos (Aj. de Vila-real) – 5 partides – 3 punts
6. Francés, Pere i Tomàs II (Aj. de Pedreguer-MasyMas) – 5 partides – 3 punts