Soles queda una plaça per decidir després de la penúltima jornada de la Lliga professional d'EiC

11/03/2019

Soles queda una plaça per decidir després de la penúltima jornada de la Lliga professional d'EiC

Ja hi han 3 classificats a la Lliga Professional d’Escala i Corda, un equip eliminat matemàticament i l’altre equip classificat es decidirà en l’ultima jornada en una partida que es presenta vibrant.

La jornada va començar el Dissabte en Pedreguer, entre els equips de Genovés, Javi i Hector en representació de la Murla i el de De la Vega, Felix i Nacho en representació d’Almussafes. L’equip d’Almussafes es va imposar finalment per 60-50.

Les altres dues partides es varen jugar el diumenge.

A les 11:30 en Guadassuar l’equip de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos es va imposar a Francés, Pere i Tomàs II de Pedreguer MasyMas per 60-30.

Mentre que a les 17:00 a Massamagrell va tindre lloc una partida molt igualada en la que finalment va guanyar per 60-55 l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II a l’equip de Puchol II, Raul i Bueno de València.

D’aquesta manera els equips de València, Almussafes i Benidorm ja estan classificats, mentre que els de Pedreguer i els de la Murla es disputaran l’última plaça d’accés en l’enfrontament que jugaran entre ells.

Els enfrontaments de l’última jornada son els següents:

- Dimecres a les 18:30 en Guadassuar Puchol II, Raul i Bueno de València s’amidaran a De la Vega, Fèlix i Nacho d’Almussafes.

- Dissabte a les 18:00 en Pelayo Pere Roc II, Santi i Monrabal II de Benidorm jugaran contra Soro III, Jesús i Carlos de Vila-real.

- Diumenge a les 11:30 en la Murla Genovés II, Javi i Hèctor de la Murla s’enfrontaran a Fracés, Pere i Tomàs II de Pedreguer MasyMas.