Bicorp al front del Diputació de Raspall Autonòmic

14/03/2019

Bicorp al front del Diputació de Raspall Autonòmic

Amb dues jornades disputades, la 36ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, amb el Bicoroliva Bicorp A com a primer classificat, descansarà el pròxim cap de setmana.

Les festes falleres que afecten a gran part dels clubs participants en el torneig motiven que aquest pare la competició el dissabte 16 i diumenge 17 de març. De moment, la primera categoría compta com a primer classificat al Bicorp A, que ha sumat dues victòries, la última molt important, ja que va ser a domicili en el trinquet de Xeraco, davant l’actual equip campió, que va tindre un parell de baixes, i que es decidir en l’últim joc, iguals a 35. Precisament es Xeraco qui ocupa la segona plaça de la taula, només un punt per darrere de Bicorp. Ja en tercera posició queda La Vall, mentre que Gavarda i La Valldigna están pendents encara de sumar el primer punt als seus casellers.

Els jugadors alacantins del Xabia son els que manen en la divisió de plata, ja que sumen cinc punts, per davant de Canals A i Xeraco B, empatats en el segon lloc de la taula. En els grups de tercera son Muro i Real de Gandia els que han sumat els sis punts jugats fins ara, i ocupen en solitari el liderat. Ja en quarta A es l’Oliva B qui mana en la classificació, mentre que en quarta B ho fan La Vall B i el Tamborí de Valencia B, sent els liders de quarta C l’Alqueria d’Asnar C i el Tamborí de Valencia C.