A El Corte Inglés de Galotxa destaca l'escola de Massamagrell

14/03/2019

A El Corte Inglés de Galotxa destaca l'escola de Massamagrell

Els equips de l’Horta Nord ocupen primeres places en totes les categories escolars del 44é Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Els més majors de la competició, la categoria cadet, tenen els seus grups encapçalats per El Puig i Massamagrell, empatats al front del grup 1, i Alfara del Patriarca, en solitari al primer lloc del grup 2. Ja en la categoría infantil, el Massamagrell B comparteix el liderat del grup 1 amb el Lanzadera Montserrat, mentre que el Massamagrell A encapçala el grup 4. En el grup 2 i 3 d’infantils els liders en solitari son el Guerrer de Moixent i l’Odontica Riba-roja H. Pel que fa a la competició d’alevins, es torna a donar la mateixa situació que en el grup 1 de cadets, on El Puig i Massamagrell ocupen la primera posició empatats. El Meliana A i B, per la seua part, també empaten al front de la classificació del grup 2. Els més menuts, els benjamins, tenen el seu grup encapçalat pel CPV Guerrer de Moixent, que suma 4 punts, un més que Massamagrell, Meliana B i Vinalesa.

La próxima jornada de la competició escolar ja tindrà lloc després de falles, el cap de setmana del 23-24 de març. Sent la última jornada de lliga regular a finals de maig, mentre que les finals serán l’últim diumenge de juny, en el carrer de pilota de Faura.