La Lliga Bankia de Raspall Femení descansa per falles

14/03/2019

La Lliga Bankia de Raspall Femení descansa per falles

Les dues primeres jornades de la Lliga Bankia de Raspall d’Elit Femení ja s’han jugat, i ara el torneig pararà amb motiu de les festes falleres.

Les partides jugades fins ara en la primera categoría de l’Autonòmic de Raspall ens deixen al Bicorp A com a primer classificat, ja que han sumat els sis punts posibles davant dos rivals directes en la classificació com son l’Ajuntament de Beniparrell, segon classificat, i el Borbotó. Precisament la jornada pasada la parella del primer equip de Bicorp, Victoria i Mar, guanyava amb contundencia, 40 per 15, en Borbotó al primer equip del club local, on juguen Anabel, Amparo i Monica, tot i que aquesta no va participar en la partida per baixa. Si Borbotó haguera comptat amb les seues tres integrants habituals igual s’haguera donat altre resultat més favorable a l’equip de la pedanía de Valencia. L’altra partida, en la que Beniparrell guanyava a l’Alqueria d’Asnar per un més disputat 40 a 25, el que quasi permet puntuar a les jugadores alacantines, que marxen terceres en la taula. La próxima jornada del campionat tindrà lloc el diumenge 24 de març en el trinquet de Bicorp.

En la divisió de plata son l’Ajuntament de Beniparrell B i Borbotó B els que empaten en la primera posició del grup, seguits pel Verger A i Beniparrell C. Ja en tercera categoría son el Meliana B i C els qui encapçalen la classificació, amb sis punts, dos per davant del Quatretonda. En el grup 1 de quarta A son Ecomuseo Bicorp F, Sella i Beniparrell E els que empaten al primer lloc, mentre que en el grup 2 mana en solitari el Beniparrell F. Per últim, Meliana F en el primer grup, Algemesi A en el segon, i El Verger B amb l’Ajuntament de Polinya C en el tercer, son els que manen en la competició de quarta categoria B.