5 equips lluitaran per 4 places en l'última i decisiva jornada de la Lliga Professional de Raspall

15/03/2019

5 equips lluitaran per 4 places en l'última i decisiva jornada de la Lliga Professional de Raspall

Entrem en l’última i decisiva jornada en la Lliga Professional de Raspall, en la qual hi ha 5 equips encara en disputa de les 4 places que donen accés a la següent fase, qualsevol d’ells pot quedar eliminat.

La jornada comença hui divendres en Piles a les 18:30h amb la partida de Ian, Sanchis i Miravalles de l’equip de Dènia contra Sergio, Seve i Ricardet en representació del Genovés. Si l’equip de Dènia perd es quedarà sense opcions matemàtiques i seran els 4 equips que ara mateixa ocupen les posicions de classificació els que accediran a la següent ronda. Per contra si aquest equip guanya, haurem d’esperar fins el diumenge quan finalitze l’última partida per saber qui aconsegueix l’objectiu.

El dissabte en Bellreguard a les 18:00h jugaran l’equip de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja contra el de Xeraco de Pablo, Canari i Raul. Els primers buscaran guanyar per mantindre la primera posició que ocupen actualment i així poder elegir el trinquet on jugar la partida en la següent fase, mentre que l’equip de Xeraco, ja eliminat, vol acabar la Lliga de la millor manera possible, ja que ja que arriben sense opcions.

Finalment el diumenge a les 12:00 en Oliva Marrahí, Tonet IV i Nèstor de Villanueva de Castellón jugaran contra l’equip d’Oliva de Montaner, Brisca i Gabi. Els 2 equips arriben empatats a punts i en funció del resultat del divendres es tractarà d’una partida importantíssima per la classificació o simplement d’una partida per veure la posició en la qual queden i veure si poden elegir trinquet en la següent fase.