Partides de primera d'El Corte Inglés de Galotxa en trinquet en la Pobla i Riba-roja

15/03/2019

Partides de primera d'El Corte Inglés de Galotxa en trinquet en la Pobla i Riba-roja

La segona jornada de primera en trinquet del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, viurà dos interessants partides aquest cap de setmana.

En la máxima categoria de la competició en trinquet ja es va disputar una partida la setmana pasada, entre la Pobla de Vallbona A i l’Alfara del Patriarca A, que va ser favorable per a l’equip de l’Horta, quedant el marcador final 50 a 70. Amb aquest resultat son precisament els dos equips els que empaten al capdavant de la taula amb quatre punts. Per darrere queda l’Odontica Riba-roja A, que jugarà demà dissabte a les 17:30 hores al seu trinquet davant el CPV Guerrer de Moixent A, debutant enguany en la categoría, pero que ja va puntuar en la seua primera partida davant l’Alfara del Patriarca. L’enfrontament que completarà la segona jornada tindrà a la Pobla de Vallbona B i l’Alfara de la Baronia, recent campió autonòmic d’escala i corda, com a protagonistes. La partida es jugarà demà a les 16 hores, en el trinquet de Lliria, ja que el recinte de la Pobla de Vallbona continua amb les obres de millora.

Classificació 1ª trinquet:
1.- CPV Alfara Patriarca A - 4 punts
2.- CPV Pobla Vallbona A - 4 punts
3.- Odontica Riba-roja A - 3 punts
4.- CPV Guerrer de Moixent A - 1 punts
5.- CPV Pobla Vallbona B - 0 punts
6.- CPV Alfara Baronia - 0 punts

En la divisió de plata la competició comença aquesta setmana, tot i que el Caixa Popular Riba-roja C i el Manises A adelantaren la seua partida, que fou favorable als de l’Horta, amb el que encapçalen la classificació. El mateix va ocòrrer en tercera, que va viure les seues primeres partides la setmana pasada, tot i que la competició comença aquesta. Les victòries de l’Odontica Riba-roja D i Pobla de Vallbona D els permeten ocupar els primers llocs dels seus grups. La Pobla de Vallbona F també es situa al front de la classificació del seu grup de quarta A, després de guanyar-li al Riba-roja E. Per últim, ja en quarta categoría B, els dos grups de competició afrontaran la segona jornada. Riba-roja F, Almassora i Alfara del Patriarca B empaten en la primera posició d’un grup, mentre que en l’altre ho fan Trinquet de Torrent E i Manises E.