Definida la fase final de les Lligues Professionals

20/03/2019

Definida la fase final de les Lligues Professionals

El passat cap de setmana es varen jugar les partides de l’última jornada de les Lligues Professionals de Raspall i d’Escala i Corda, quedant definides ja els 4 equips que disputaran la següent fase en cada una de les modalitats.

El dilluns es va fer el sorteig per veure els enfrontaments de les semifinals i en Escala i Corda s’amidaran la formació de Pedreguer MasyMas de Francés, Pere, Tomàs II i Miguel com a feridor contra el trio d’Almussafes de De la Vega, Fèlix, Nacho i Carlos com a feridor. Mentre que l’altre duel enfrontarà als dos primers classificats, el trio de Puchol II, Raul i Bueno de Valencia amb Pablo com a feridor contra Pere Roc II, Santi i Monrabal II de Benidorm.

Pel que fa a la modalitat de Raspall l’equip del Genovés de Sergio,Seve i Ricardet lluitaran amb l’equip d’Oliva de Montaner, Brisca i Gabi per un lloc en la gran final, mentre que l’equip de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Néstor faran el propi contra la formació de Barxeta composta per Moltó, Josep i Lorja.

Els equips millor classificats en la fase regular han pogut elegir trinquet, Puchol II, Raul i Bueno han escollit Sueca i Pere Roc, Santi i Monrabal Vilamarxant. En raspall, Sergio, Seve i Ricardet han optat per Bellreguard i Marrahí, Tonet IV I Nèstor Piles.

El calendar queda de la següent manera:

ESCALA I CORDA
Anada

- Dissabte 23 Març a Pedreguer, Pedreguer MasyMas contra Almussafes
- Diumenge 24 Març a Sueca,  València contra Benidorm
Tornada
- Divendres 29 de Març a Vilamarxant, Benidorm contra València
- Diumenge 31 de Març a Bellreguard, Almussafes contra Pedreguer MasyMas

RASPALL

Anada

- Divendres 22 de Març a Piles, Villanueva de Castellón contra Barxeta
- Dissabte 23 de Març a la Llosa de Ranes, Oliva contra Genovés
Tornada
- Dissabte 30 de Març a Bellreguard, Genovés contra Oliva
- Diumenge 31 de Març a Xeraco, Barxeta contra Villanueva de Castellón