Tot per decidir en la Lliga Professional d'EiC després de les primeres partides de semifinals

25/03/2019

Tot per decidir en la Lliga Professional d'EiC després de les primeres partides de semifinals

L’anada de les semifinals de la Lliga Professional d’Escala i Corda va concloure amb resultats molt igualats el que fa que estiga tot per decidir en la tornada, pel que s’esperen partides vibrants.

La primera partida va tindre lloc el dissabte a Pedreguer on l’equip d’Almussafes de De la Vega, Fèlix i Nacho es va imposar a l’equip local de Francés, Pere i Tomàs II, per 60-50. Resultat molt ajustat que deixa tot oberta per a la tornada.

L’altra eliminatòria es va disputar el diumenge 24 entre l’equip de València de Puchol II, Raul i Bueno i el trio de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II al trinquet de Sueca.  També es va tractar d’una partida apassionant disputada fins a l’últim moment, com així reflecteix el marcador, el qual va quedar 60-50 a favor de l’equip de València. Els dos equips varen jugar una gran partida decidint-se al final per xicotets detalls.

Les partides de tornada de les semifinals seran les següents:

- 29 de Març en Vilamarxant a les 18:30, Pere Roc II, Santi i Monrabal (Benidorm) contra Puchol II, Raul i Bueno (València).

- 31 de Març en Bellreguard a les 17:00h, De la Vega, Fèlix i Nacho (Almussafes) contra Francés, Pere i Tomàs II (Pedreguer MasyMas)