Bicorp A i Beniparrell guanyen a la Lliga Bankia femenina

14/04/2019

Bicorp A i Beniparrell guanyen a la Lliga Bankia femenina

Esta mateixa vesprada s’ha disputat la 6ª jornada de la Lliga Bankia de raspall femenina, esta setmana acollia la jornada la població de l’Alqueria d’Asnar, en la que s’han jugat dos bones partides.

Per una parta, el primer enfrontament ha sigut el de Bicorp A format per Victoria i Mar contra Borbotó compost per Mónica, Anabel i Amparo. La partida ha començat de cara per a les xiques de Borbotó i els dos primers jocs de la partida han caigut de la seua part degut al gran començament de les seues jugadores, després del 10 a 0 inicial, les jugadores de Bicorp han reaccionat posant la igualada en el marcador. Aprofitant el colp psicològic de la igualada que ha rebut el equip de Borbotó, la dubla de Victoria i Mar no s’han confiat, es més, han seguit jugant amb confiança y molta seguretat que les ha acabat donant la victòria i els tres punts amb un resultat final de 30 a 10.

Per altra part, l’altra partida enfrontava a la formació local de l’Alqueria d’Asnar amb Erika y Myriam contra Beniparrell amb Ana i Noelia, de primeres el enfrontament es preveia molt igualat, ja que s’enfrontaven les quartes contra les segones classificades y el equip de l’Alqueria que va per davall del de Beniparrell jugava a casa. El encontre ha començat molt igualat, sumant un joc cada equip en els dos primers disputats, després Ana y Noelia han aconseguit sumar dos jocs consecutius, que les ha permitir posar un poc de ventaja en el marcador, que reflexava un 5 a 15, Erika i Myriam no han baixat els braços i aconseguien sumar el següent joc, 10 a 15. A partir de eixe moment, les germanes Puertes han desplegat un joc quasi perfecte, en el que Ana apretant des de darrere i Noelia rematant davant han aconseguit sumar tres jocs més que els ha donat la victòria per un 10 a 30 final. Les xiques de Beniparrell son les úniques que els aguanten el pols a les jugadores de Bicorp A que son les màximes favorites del campionat.

Resultats de la 6ª jornada de la Lliga Bankia raspall femenina, trinquet de l’Alqueria d’Asnar:

- Bicorp A 30 – Borbotó 10
- Alqueria Asnar D 10 – Ajuntament Beniparrell 30

Classificació de la primera fase Lliga Bankia de raspall femenina després de la 6ª jornada:
1r - Bicorp A (Victoria i Mar) - 14 pts
2n - Ajunatment de Beniparrell (Ana i Noelia) - 12 pts
3r - Borbotó (Anabel, Mónica i Amparo) - 6 pts
4t - Alqueria d´Asnar (Erika i Myriam) - 4 pts
5é - Bicorp B (Natalia i Nerea) - 0 pts
Les germanes Puertes de Beniparrell son les úniques que li mantenen el pols a Bicorp A