Pikku Sports comença a treballar en el mòn de la Pilota Valenciana

15/04/2019

Pikku Sports comença a treballar en el mòn de la Pilota Valenciana

Des d’aquesta setmana la Federació i l’empresa valenciana PikkuSports han començat una col•laboració, pel que la Pilota Valenciana passa a estar disponible dins dels esports del sistema PikkuSports.

A través dels nostres entrenadors i els professionals de PikkuSports es portarà una col•laboració en cerca de sinergies entre aquest esport i aquesta tecnologia, amb la condició de poder millorar l’experiència esportiva i d’entrenament en tots els àmbits. A més de la visualització de marcadors adaptats a cada modalitat, segur que aspectes relacionats amb la tècnica i la potència del colp poden resultar útils tant a jugadors com entrenadors.

És ràpid per a avançar el grau d’innovació de la proposta, però estem convençuts que inclourem resultats molt interessants. El primer que se’ns ocorre: vídeo automàtic de només els colps dels jugadors (per a analitzar la tècnica). Significa que no hi haurà ningú que haja d’editar i tallar cadascun dels colps que es realitzen en un entrenament o partit. Creiem que l’opció d’enregistrament en “càmera lenta” podrà ser molt interessant per a això. Com en altres esports les estadístiques de colps i de l’activitat física durant les sessions d’entrenament seran punts clau per a oferir un plus en la preparació del jugador.

Després del primer contacte les sensacions són molt bones. Hem estat agafant algunes mostres de colps.
És el primer esport que s’analitzarà, amb aquest sistema, en el qual no s’utilitza una raqueta per a colpejar la pilota i per tant un excitant repte per al nostre know-how biomecánic-esportiu i una exigent tasca per a les eines software d’anàlisis ja desenvolupades.