Miguel i Santi completen els quarts de final del Individual

29/09/2014

Miguel i Santi completen els quarts de final del Individual

El passat divendres als trinquets de Vilamarxant i Sueca es va tancar la segona ronda eliminatòria del XXIX Campionat Individual d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

Tant Miguel com Santi, que partien com a favorits en els seus respectius compromisos, es van imposar amb molta claredat als seus contrincants.

Concretament al trinquet de Vilamarxant, Miguel va superar a Pablo de Sella per un contundent 60 per 15. D’aquesta forma el rest de Petrer va confirmar que es tracta d’un dels jugadors que s’adapta millor a l’especialitat del mà a mà.

Mentre que al trinquet de Sueca, es va viure una partida similar, en la que Santi de Finestrat es va imposar per 60 a 15 a Francés de Petrer. Hi ha que destacar que el jove rest va sofrir una xicoteta lesió en el primer joc de la partida que va fer que el seu rendiment fora inferior durant tota la partida. Aquest fet el va aprofitar Santi, per imposar el seu joc i aconseguir el pas a quarts de final, on serà l’únic mitger participant.

En la següent ronda Miguel s’enfrontarà a Rodrigo de Benidorm en el trinquet de Genovès. Pel que respecta a Santi, tindrà un dur compromís contra el vigent campió del torneig, ni més ni menys que Soro III, en una partida que podria servir com a revenja de la final perduda per Santi en 2012. En aquesta ocasió la partida es disputarà en el trinquet d’Alzira.