Arranca l'Autonòmic de Frontó Parelles

06/03/2015

Arranca l'Autonòmic de Frontó Parelles

Este cap de setmana començarà la competició en el Diputació de València de Frontó Parelles, en este cas, amb la categoria tercera que és la primera que arranca enguany, degut a l’elevat nombre d’equips.

Esta categoria es desenvoluparà enguany d’una forma diferent a com habitualment es vé programant. Es dividirà en dos fases, una inicial, que s’allargarà des d’aquest cap de setmana fins el 18 d’abril i que consisteix en tres grups de quatre equips i que competiran en format de lligueta. Els sis millors equips d’aquesta primera fase passaran a formar part de 3A, mentre que la resta d’equips, formaran una nova categoria, la de 3B. Una volta els equips estiguen distribuïts d’aquesta nova manera, disputaran altra vegada una lligueta i els dos primers equips de cada categoria, disputarà la final directa. 

Un nou format que pot ser faça més atractiva esta edició, en aquesta categoria, ja que, en una primera fase, s’han de guanyar el dret a pertànyer a la categoria 3A o 3B, i després, han de lluitar per un lloc en la final de cada categoria.

Els clubs involucrats en aquesta tercera divisió, que ja comencen a competir este cap de setmana són: Vinalesa, Alcublas, Godella, Tamborí, Casinos i Moixent, amb un total entre tots de 12 formacions.

Durant les pròximes setmanes aniran arrancant la resta de categories, i es competirà fins el segon cap de setmana de juliol.