L'Ajuntament de València ha entregat el premi d’Esportista més destacat a Álvaro

10/04/2015

L'Ajuntament de València ha entregat el premi d’Esportista més destacat a Álvaro

L’exjugador de pilota valenciana, Álvaro Navarro Serra “Álvaro” va rebre ahir el premi a l’esportista més destacat de la Ciutat de València durant l’any 2014, de mans de l’alcaldessa de la ciutat Rita Barberà, en la tradicional cerimònia de premiació que va tindre lloc en l’Ajuntament de València.

El premi al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València en l’apartat de millor esportista masculí, reconeix la brillant trajectòria esportiva del rest de Faura, en la que ha aconseguit ser campió de l’Individual Professional d’Escala i corda en onze ocasions i també ha sigut campió del “Circuit Professional” en quatre ocasions, i en altres mateixes subcampió. En definitiva, veu premiada tota una vida dedicada a l’esport més valencià fins a la seua anunciada retirada fa alguns mesos, després d’haver quedat campió del Mundial d’Argentina (2002) i del disputat el 2014 a València, a més també va aconseguir l’any 2010 el campionat d’Europa que es va disputar a la Comunitat Valenciana. Un pilotari polifacètic, que es va consagrar en les modalitats internacionals de la pilota valenciana i en els duels contra pilotaris bascos. El 2005 també va rebre la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu, la màxima distinció que atorga la Genenaritat Valenciana i ara completa el seu palmarès amb aquest nou guardó.

La resta de premiats han estat Levante TV (millor mitjà de difusió), la gimnasta Elena López (esportista femenina més destacada), Héctor Cabrera i Anna Ortiz (esportistes amb diversitat funcional), Llevant Dominicos, CAU Rugby i València Terra i Mar (clubs), Eurocup del València Basket (Millor resultat), documental València Ciutat del Running (millor reportatge), Mapfre (entitat no esportiva involucrada en l’esport), Lola Escamilla (trajectòria esportiva) i Paco Nadal (trajectòria periodística).

Amb aquesta nova edició, la celebració dels Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València s’ha consolidat com la gran cita de l’esport de la ciutat de València on es reconeixen els mèrits contrets pels esportistes i entitats valencianes.