Al trinquet de Manises es realitza un homenatge a Juan Blasco

17/04/2015

Al trinquet de Manises es realitza un homenatge a Juan Blasco "Navarro"

Aquest pròxim diumenge 19 d’Abril a partir de les 11:30 hores al trinquet de Manises es disputarà una partida homenatge a Juan Blasco “Navarro”. A més, l’acte servirà per a inaugurar de manera oficial el nou nom del trinquet que passarà a denominar-se Trinquet Municipal Manises “Juan Blasco Navarro”.

El plat fort de la jornada serà la disputa d’una partida entre jugadors professionals i aficionats que eren amics i coneguts del homenatjat. Concretament la partida enfrontarà a Adrian I, Víctor II, Manuel de Riba-roja i Luis de Manises contra Cervera, Colau II, Cervera II i Colau. A més, hi ha que destacar que la partida es disputarà en el format de galeries prohibides i que l’entrada a la partida serà gratuïta.

Amb aquest acte es completa el reconeixement a la figura de Juan Blasco “Navarro” tant per part del Club de Pilota Valenciana Manises com per part de l’Ajuntament de Manises i es reconeix la important tasca que va realitzar Juan Blasco en la conservació i impulsió de la Pilota Valenciana a Manises i a la Comunitat Valenciana.

Juan Blasco va ser un gran aficionat a la pilota valenciana, dedicant tota la seva vida a impulsar la pilota valenciana tant a nivell escolar, amateur com professional. Va destacar la seva tasca en la reobertura del trinquet municipal de Manises, ja que aquest va assumir la responsabilitat de posar en marxa el projecte llançat des de l’Ajuntament de Manises, al ser el primer president, el primer monitor i el coordinador del Club de Pilota Valenciana Manises.

*Foto: Imatge del Trinquet Municipal de Manises durant una activitat de promoció de les escoles de Pilota Valenciana.