Waldo i Sanchis campions de la I Copa de Raspall Diputació de València

25/05/2015

Waldo i Sanchis campions de la I Copa de Raspall Diputació de València

La parella de Montesa formada per Waldo i Sanchis s’ha proclamat campiona de la I Copa de Raspall Diputació de València desprès de guanyar al trio de Villanueva de Castelló integrat per Guille, Alberto i Ricardet, per un contundent 25 per 0 en la segona partida de la gran final.

Waldo i Sanchis van necessitar poc més de mitja hora per conquistar el títol de campions, ja que els dos jugadors de la parella van rendir a un nivell molt elevat, mentre que el trio no va entrar en cap moment en partida. La segona partida de la gran final es va iniciar de forma trepidant a favor de la parella que va aconseguir els dos primers jocs de forma molt rapida i sens oposició per part del trio.

En el tercer joc, el trio va disposar de val net a favor en un joc en que Guille va estar a un gran nivell i Alberto va encontrar el palco, però una altra vegada els errors no forçats per part del trio van propiciar que la parella remuntarà i sumarà un nou joc al seu caseller. Desprès d’aquest joc el trio va perdre totes les esperances i els següents dos jocs van resultar un tràmit per a la parella, que va tancar la partida per la via rapida, imposant-se per el definitiu 25 per 0.

D’aquesta forma la parella de Waldo i Sanchis ha completat una extraordinària competició, en la que han demostrat la seua superioritat respecte a tots els seus rivals. A més, Waldo amb aquest nou títol augmenta el seu extens palmarès i es consolida com el millor jugador de raspall dels últims temps, mentre que Sanchis certifica la seua progressió i es consolida com un dels mitgers més destacats de l’actualitat.