Giner de Murla, campió del  “X Individual sub-18 d´escala i corda”

01/06/2015

Giner de Murla, campió del “X Individual sub-18 d´escala i corda”

El trinquet de Borriana ha disfrutat de dos partides de gran nivell que ha coronat com a nou campió de la categoria, al jugador de la Marina Alta

Marc Giner de Murla, ha aconseguit el títol de campió “X Individual sub-18 d´escala i corda”, després d’una treballada victòria, en l’últim joc de la partida, després d’igualar a 55, davant de José Salvador de Quart dels Valls. El jugador de la Marina Alta ha aconseguit el seu primer gran títol Individual després de realitzar una gran competició. Al llarg de la partida s’han aconseguit els jocs en el “dau”, i s’ha arribat al final de la partida on Giner ha guanyat des del dau el seu primer gran títol individual de tecnificació. José Salvador, també ha disputat una gran partida però no ha aconseguit guanyar cap joc en el “rest”. En la final per la tercera plaça, ha guanyat Luis de la Vega d’Almussafes, després que Salva d’Alginet s’ha retirat per una lesió en un dit de la mà, quan guanyava per 45 a 40. Pedro López, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l’àrea de Castelló ha entregat els trofeus als finalistes de la competició de tecnificació.

Rànquing “Individual sub-18 d´escala i corda”:
1r - Giner de Murla
2n - José Salvador de Quart de Valls
3r - Luis de la Vega d’Almussafes
4t - Salva d’Alginet

Després de deu edicions de la competició cap jugador ha aconseguit repetir títol en esta categoria, els campions de moment han sigut: Carlos de Petrer, Sergio de Genovés, Puchol II de Vinalesa, Víctor de Meliana, Rodrigo de Benidorm, Pablo de Borriol, Francés de Petrer, Carlos de Massalfassar, Luis de la Vega d’Almussafes i Giner de Murla.