Arranca el nou campionat faller de la Junta Central amb el lliurament d'equipacions

04/06/2015

Arranca el nou campionat faller de la Junta Central amb el lliurament d'equipacions

El tradicional acte de lliurament dels equipatges per al Campionat de Pilota Valenciana que organitza la Delegació d’Esports de la Junta Central Fallera tindrà lloc hui dijous, dia 4 de juny, a partir de les 19:30 hores, al Restaurant La Ferradura.

El campionat de 2015/2016, que arriba a la seua XVIII edició a la categoria sènior, i a la XVII, en la categoría infantil, comptarà amb una àmplia participació dels equips de les comissions falleres de la ciutat de València, que estaran presents a l’acte al costat dels màxims representants de la JCF.
Aquest any participaran un total de 46 equips, 39 majors i 7 infantils, pertanyents a 34 comissions falleres i rebran els seus equipatges de mans de les Falleres Majors de València i les seues respectives Corts d’Honor. Es reparteixen pilotes, faixes i pantalons de pilotari, per a tots els participants.
Els campionats, que una edició més estan patrocinats per Dispe - Atalaya, començaran diumenge que ve, dia 7 de juny, en els trinquets propers a la ciutat de València.