Sella i Agost campions de llargues i palma de primera categoria

06/07/2015

Sella i Agost campions de llargues i palma de primera categoria

El plat fort de la jornada de diumenge estava reservat amb la final de palma i la final de llargues de primera categoria. Sella, en primera de llargues, i Agost en primera de palma, s’han fet amb les victòries. Sella ha revalidat el títol per segon any consecutiu, i Agost ha guanyat el seu primer títol, aprofitant la seua condició de local.
A les 16.00 hores ha començat, amb un calor asfixiant, la final de palma que enfrontava a Agost contra els veïns de Tibi. Tot pareixia rodat per als locals (Sergi Belda, Ramón Castelló, Jose Antonio Martínez, Miguel Ángel i Alejandro), ja que el marcador reflectia un 9 per 4. Però la partida ha donat un gir inesperat i a poc a poc Tibi s’ha fet l’amo i senyor del carrer, al protagonitzar una espectacular remuntada. S’ha arribat a eixe resultat en mig d’una tensió que es palpava a l’ambient, a un in extremis iguals a 9 jocs, i iguals a 30,però la sort a l’últim moment ha estat de banda d’Agost, que ha assaborit per primera vegada un triomf en una final de la Lliga Diputació d’Alacant, davant una derrota que ha sabut molt amarga per als joves de Tibi (Sergio Iváñez, Miki, Julio Iváñez, Gironés i Alberto López). Sergi Belda i la seua treta han sigut determinants en aquest derby.
Pel que fa a la segona partida, la final de primera categoria de llargues, el vencedor ha sigut Sella. Sella, vigent campionat, defensava el títol davant Benimagrell per segon any consecutiu. La presentació ha comptat amb els xiquets de l’escola de pilota d’Agost i amb la treta d’honor de José María Sarasol, Sarasol II, que s’ha emportat una forta ovació dels aficionats. La partida no ha tingut color, Sella ha fet un 8 per 1, després Benimagrell s’ha anotat un joc més (8 per 2), però a la fi el resultat no ha donat cap gir inesperat, 10 per 2 jocs per a Sella.