Beniparrell i Borbotó per partida doble, primers campions de frontó

09/07/2015

Beniparrell i Borbotó per partida doble, primers campions de frontó

En la jornada d’ahir dimecres i després de la presentació, es disputaven les finals d’Entre Setmana.

Començaven les finals amb la disputa de la final de la segona categoria d’entre setmana que enfronta a Profisco Borbotó contra Foios A. Paco i Jesús, de Borbotó, en una partida en què van anar de menys a més aconseguien imposar-se a Voro i Jaume per un ajustat 41-38 final. La igualtat va ser la tònica predominant de tota la partida, que va ser més emocionant que brillant.

Tot seguit era el torn dels finalistes de tercera categoria d’entre setmana, final a disputar entre Massalfassar i Borbotó. Partien com a favorits els de Massalfassar, ja que havien acabat en la lligueta en la primera posició. Ben diferent va ser la resolució d’aquesta final doncs, Javi i Vicent amb Jose de reserva, s’imposaven al final per un 34 a 41 davant Alberto, Vicent, Jaume i Vicent, que s’alineaven per l’equip de Massalfassar, en els quals al final van acabar jugant tres dels quatre components.

L’última de les finals de la nit d’ahir, era la de primera categoria, amb un Beniparrell (Costa-Ponce), que ja és un clàssic en estes finals, que s’imposava per la mínima a l’equip de Meliana (Canelles-Gabri-Adrian), és a dir 40-41 en una partida que va tenir infinitat d’alternatives al marcador, jugada de tu a tu, quasi sense treva. La calor sufocant de la jornada d’ahir va ser la nota predominant en aquestes tres finals.