Les seleccions inferiors inicien el seu viatge per a participar en el II Campionat d’Europa de Joves

13/07/2015

Les seleccions inferiors inicien el seu viatge per a participar en el II Campionat d’Europa de Joves

Aquesta vesprada a partir de les 16:00 l’expedició de les seleccions inferiors de Pilota Valenciana iniciarà el seu viatge per a participar en el “II Campionat d’Europa de Pilota a Mà de Joves” que es disputarà els dies 14,15 i 16 de Juliol a la localitat Italiana de Casale Monferrato.

Els components de la selecció tenen previst arribar demà a primera hora del matí a la ciutat Italiana de Casale Monferrato, desprès d’un viatge aproximat d’unes 15 hores amb autobús. Per la seua part, la competició s’iniciarà demà dia 14 a partir de les 20:30 hores a la modalitat de One Wall.

El dimecres pel matí serà el torn de la modalitat de Joc Internacional, mentre que per la vesprada es definiran els finalistes de la modalitat de One Wall. Per últim, el dijous pel matí serà el torn de les grans finals, disputant-se tant la de Joc Internacional com les de One Wall.

En aquest segon Europeu, participaran a la modalitat de One Wall les seleccions inferiors masculines i femenines en les categories sub-19, sub-17 i sub-15. Mentre que a la modalitat de Joc Internacional únicament ho faran la selecció sub-19 en categoria masculina. En aquesta nova cita Europea, els nostres representants esperen fer un gran paper davant de potents seleccions com Holanda, Bèlgica, Itàlia i França.

A més, l’últim entrenament de les seleccions inferiors es va produir ahir a Massamagrell, una cita en la que també va estar present la selecció absoluta.