La Diputada d’Esports de València rep a les seleccions de pilota campiones d'Europa

30/07/2015

La Diputada d’Esports de València rep a les seleccions de pilota campiones d'Europa

Després d’ arrasar en els II Campionats Europeus de Pilota de Itàlia, els jugadors i jugadores de la selecció valenciana en categoría masculina y femenina han visitat hui la Diputació de València per a reunir-se amb la diputada d’Esports i Igualtat, Isabel García, qui els ha felicitat pel títol.

La pròpia diputada els ha rebut en el pati de la Diputació, on els protagonistes, han estat acompanyats pels tècnics federatius i els seus familiars. El seleccionador, Vicent Molines, i la seleccionadora, Ana Belén Giner, han agrait este gest de la Diputació de València. A continuación han fet una visita guiada per les instal.lacions per a a acabar en el saló de plens de la corporació provincial.

La diputada s’ha interessat, un per un, per cada jugador i acontinuació els ha agraït el seu esforç, dedicació i els seus èxits. García també ha tingut paraules d’agraïment per a les famílies, que recolzen estos joves.
També ha comentat que es molt important estimar la pilota i practicar-la, i que va a treballar a partir de 2016 desenvolupant projectes que tinguen a la dona com a protagonista.